Rockhold: Pomažem Cormieru, svako malo ga bocnem u oko

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2014 19:07h Autor:

Luke Rockhold, Cain Velasquez i Daniel Cormier

Luke Rockhold član je AKA tima, kao i Daniel Cormier, kojeg čeka borba protiv Jona Jonesa, za UFC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji. Na pitanje pomaže li DC-u u pripremama, dao je jedan vrlo zanimljiv odgovor.

AKA je, po mišljenju mnogih, trenutno najjači američki borilački tim, posebno ako se uzmu u obzir samo teže kategorije. Imena kao Cain Velasquez, Daniel Cormier i Luke Rockhold znače puno, a kada se tu dodaju i Josh Thomson, Mike Kyle, Gray Maynard i Jon Fitch, jasno je da se ovi momci ne šale.

Tako su Luke Rockhold i Cain Velasquez primarni trening partneri Danielu Cormieru, a kako mu pomažu da bude što bolje spreman za Jona Jonesa, pokušao je objasniti Rockhold: "Ja sam zapravo najsličniji onome što Jon Jones može biti. Odraditi ćemo nekoliko jako teških rundi, kao što uvijek i radimo i sigurno mu neće biti lako sa mnom. Čak i kad hodamo dvoranom, trudim se što ga češće piknuti u oku. Držati ga na oprezu, da zna što ga čeka."

No, šalu na stranu. Zanimljivo je bilo čuti Lukeovo razmišljanje o samoj borbi. "Uh, jedva čekam, totalno sam nabrijan na to. Čak i ono što su priredili, sve je to show, a mi smo borci, plaćeni smo da se borimo. To je ono što ljudi plaćaju da vide. Sranja koja govorimo prije borbe i ostalo, sve to još više prodaje samu borbu. Oni će zaraditi stotine tisuća dolara na toj borbi, a ovakve stvari još više podižu tu cifru, to nije ništa čudno", rekao je Luke.

Ipak, jedna stvar mu se nije svidjela, a to je posljednji video, gdje je Jones spominjao čak i prijetnje smrću. "Taj video sam vidio tek prije sat vremena i jako sam se iznenadio. DC mi ga je pokazao i ostao sam šokiran. Jones je time to ipak odveo predaleko. Mislim, kada si u prostoriji gdje postoji mikrofon, pa čak i kad nisi u eteru, moraš paziti da ne govoriš stvari za koje ne želiš da izađu u javnost, a Jones to vjerojatno nije htio. Mislim da obojica ipak moraju malo smiriti tenzije", dodao je Rockhold, kojem je također jasno da se treba malo primiriti prije nego postane kasno.

Rockhold je Top 5 borac UFC-ove srednje kategorije, a trenutno je bez protivnika, nakon što je u posljednje dvije borbe ekspresno savladao Costasa Philippoua i Tima Boetscha. A dok čeka novog protivnika, u posljednje vrijeme se bavi provociranjem Vitora Belforta, borca koji ga je savladao i usporio mu put prema vrhu UFC-ove divizije u kojoj nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI