Rockhold predložio “sporom” Jacareu termin za revanš: Želim dovršiti posao s tim čovjekom

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2017 12:55h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold i Ronaldo “Jacare” Souza trebali su se obračunati još u studenom, ali je Rockhold zbog ozljede borbu morao otkazati. No bivši prvak, koji je titulu izgubio od Michaela Bispinga u svojoj posljednjoj borbi na UFC-u 199 prošlog lipnja, se oporavlja i u oktogon se planira vratiti sredinom godine, a za srednju kategoriju kaže kako se u njegovom odsustvu ništa značajno nije dogodilo.

“Uzbuđen sam što se vraćam”, rekao je Rockhold na MMA Houru. “Iskreno, nisam vidio previše promjena u diviziji. Mislim da je Bisping kukavica koja bježi i pokušava dogovoriti nevažne borbe, a Jacare je na istom mjestu gdje je bio prije nego što sam otišao. Anderson se vratio, napravio je svoje, no nisam vidio da se još nešto dogodilo.”

Iako je otkazao nastup Souzi, pokušaj dogovaranja grappling meča s Jonom Jonesom Jacareu je ostavio dojam kao da Rockhold zapravo nije ozlijeđen već izbjegava borbu. No Rockhold tvrdi da ne želi lagane borbe i Brazilcu je predložio okvirni datum za međusobni okršaj.

 “Jacare kaže da bježim od njega, želi ostati relevantan, želi ostati u igri, ne želi čekati. Morat će malo pričekati (borbu za naslov) s obzirom na situaciju i zato bih ja volio popraviti situaciju i dovršiti svoj posao s tim čovjekom. Ako mu vrijeme odgovara, mislim da meni paše datum u lipnju. Želim Jacarea, ne pokušavam ga izbjeći. Želim proći ravno kroz srce divizije nazad do svoje titule.”

Budući da se prvak Bisping oporavlja od operacije, nakon čega već ima uzazivača u Yoelu Romeru, Souza je umjesto čekanja na borbu za naslov odlučio ostati aktivan pa je tako prošlog vikenda slavio nad Timom Boetschom završivši ga kimutrom u prvoj rundi. Rockhold nije bio impresioniran…

“Jacare nije ništa pokazao. Mislim da je spor, mislim da je ukočen i mislim da forsira borbu dok ja s druge strane tečem s borbom. Nisam vidio da je išta napredovao od naše borbe. Znam da sam se malo spotaknuo, ali vratit ću se i pokazati ljudima da to nije ono što će vidjeti u budućnosti, resetirat ću se i ukloniti tog čovjeka.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI