Rogan analizira McGregorove izglede u meču s Mayweatherom: “U njemu ima nešto posebno” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2017 14:54h Autor:

Mayweather i McGregor (Instagram)

Posljednje vijesti govore da je Floyd Mayweather Jr. i službeno izašao iz mirovine kako bi ukrstio rukavice s najvećom UFC-ovom zvijezdom, Conorom McGregorom, a čak se pojavila i informacija da je za ovaj boksački okršaj već rezervirana lasvegaška T-Mobile Arena (10.lipnja).

Tijekom posljednjeg podcasta, na aktualnu situaciju se osvrnuo i Joe Rogan. Popularni UFC-ov komentator borbu je već okarakterizirao kao najveću ikad jer spaja dva različita svijeta, ali nam je i ponudio analizu McGregorovih izgleda u meču u kojem će mu ih rijetko tko dati.

“Postoji nešto kod tog lika. U njemu ima nešto posebno, ali ovdje bi mu se trebalo sve posložiti”, započeo je Rogan razgovor o McGregorovim izgledima za pobjedu.

“Mayweather bi morao odbaciti činjenicu da mu on predstavlja bilo kakvu prijetnju. Morao bi se pojaviti bez kvalitetnog treninga i morao bi odbaciti mogućnost da ga Conor može nokautirati ako mu sjedne pravi udarac. Pored toga, Conor bi morao učiniti nešto nasilno. Morao bi ga uhvatiti u klinč, zadržati i udarati. Morao bi pokušati zadati što više udaraca, terorizirati ga i postepeno umarati. To je moguće, on je puno veći čovjek. Ako ih usporedite i ako ikada budu stali jedan ispred drugog, začudit ćete se. Conor je velik lik, on se uspijeva spustiti na 66 kilograma kad je pred vratima smrti, dok je za Mayweathera to lagan posao”, podijelio je Rogan svoje mišljenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI