Rogan i O’Malley prokomentirali meč između Stipe i Cormiera (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2018 11:01h Autor:

Screenshot

Popularni UFC-ov komentator, komičar i voditelj, Joe Rogan, je u svom posljednjem “JRE MMA Show” podcastu ugostio nadolazeću UFC-ovu zvijezdu Seana O’Malleyja.

U jednom trenutku razgovora otvorila se tema UFC-a 226 koji je sve bliže i bliže, a koji će predvoditi Stipe Miočić i Daniel Cormier najiščekivanijim mečem 2018. godine.

“To je luda borba. Ne mogu vjerovati da ćemo je doživjeti”, smatra Rogan.

Iako to nije jasno rekao, dojam je da Rogan tipuje na Cormiera jer smatra da se Stipe do sada nije susreo s hrvačem njegovog kalibra. No, to nas i ne treba previše zabrinjavati s obzirom da je Rogan tipovao i na Ngannoua u meču protiv Miočića na UFC-u 220, a svi znamo kako je to završilo.

“To je vrlo zanimljiv ‘matchup’. Posljednji put kada smao vidjeli Miočića protiv jako dobrog hrvača… kada je to bilo? Borio se protiv kvalitetnih protivnika, Hunta, Juniora… borio se protiv svih. Tko je najbolji hrvač protiv kojeg se borio? Je li to Nelson? Budimo iskreni, Roy se može boriti u srednjoj kategoriji samo je životinja. Da želi izgubiti trbuh, bio bi u srednjoj kategoriji”, analizira Rogan i nastavlja:

“Stipe je hrvač, ali nije isti kalibar hrvača kao Daniel Cormier. Daniel je u poluteškaš, koji se uspješno borio i u teškoj. Sve to čini ovaj ‘matchup’ vrlo zanimljivim. Sjećate se kako je bacio Josha Barnetta u zrak, a on je mrcina. Cormier je sjajan grappler”, zaključio je UFC-ov komentator.

Čitav dio razgovora o meču između Cormiera i Miočića na UFC-u 226, pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI