Rogan saznao sukomentatore za svoj prvi event nakon Goldbergovog odlaska

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2017 15:49h Autor:

Joe Rogan

UFC 207 je bio posljednji event kojeg nam je s komentatorskih pozicija prenosio uigrani dvojac koji su sačinjavali Joe Rogan i Mike Goldberg. Odlazak čovjeka koji je promociji posvetio posljednjih 20 godina karijere, ostavio je Rogana bez dugogodišnjeg partnera, ali mu i samim time mu već ovog vikenda donio nove s kojima će prenositi UFC 208.

>Goldberg otvoreno o šokantnom rastanku s UFC-om: U 15 minuta je razorena obitelj koju smo gradili 15 godina

Riječ je o komentatoru Jonu Aniku i aktualnom prvaku poluteške kategorije – Danielu Cormieru, javlja Ariel Helwani. Nije ovdje riječ o novim licima, budući da su i Anik i Cormier već duže vrijeme dio UFC-ove komentatorske ekipe, a čak su i nedavno zajedno prenosili priredbu koju su predvodili Yair Rodríguez i B.J. Penn.

UFC 208 donosi nam okršaj za prvu UFC-ovu prvakinju u perolakoj kategoriji (Holly Holm vs. Germaine de Randamie), vraća se legendarni Anderson Silva, a gledat ćemo i nekoliko zanimljivih susreta u raznim težinskim kategorijama.

Prijenos priredbe pogledajte na Fight Channelu u noći sa subote na nedjelju, 12. veljače, s početkom u 04:00 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI