Rogan: Zamislite da Ngannou ode trenirati s Velasquezom, Cormierom i ostalim čudovištima iz AKA-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2018 19:30h Autor:

Francis Ngannou

Francis Ngannou je u meč protiv UFC-ovog prvaka Stipe Miočića ušao s reputacijom zastrašujućeg nokautera koji je sposoban jednim udarcem “ugasiti svjetla” bilo kojem teškašu na rosteru. 

Iako je u konačnici Miočić bio taj koji je ugasio “hype” oko Kamerunca ukazavši na njegove velike nedostatke u hrvanju i kondiciji, mnogi su vjerovali da je upravo Ngannou čovjek koji će konačno zaustaviti američkog Hrvata.

Među njima je bio i UFC-ov popularni komentator, Joe Rogan, koji se na nedavnom izdanju svog JRE podcasta još jednom prisjetio glavne borbe UFC-a 220 iz Bostona.

“Pokušao je Stipu riješiti u prvoj rundi. Mislio je da Stipe neće preživjeti. Stipe je bio jako dobar hrvač na koledžu i očito je opasan jebač majke. Primio je teške udarce, ali to je stvar sa Stipom. Ne samo da se zna boriti već je i jebeno čvrst.

Mislio sam da Francis ima dobre šanse pobijediti u toj borbi, jednostavno je prestravičan. Nikada nisam vidio nekoga da je tako strašan sa samo jednim udarcem.”

Miočić je kroz pet rundi dominacije školovao još uvijek zelenog Ngannoua koji je u sportu tek nešto više od četiri godine. Rogan zato vjeruje da bi 31-godišnji “Predator” sve rupe u tehnici trebao zakrpati tako da se pridruži borcima iz American Kickboxing Academy dvorane.

Famozni tim iz San Josea, predvođen trenerom Javierom Mendesom, dom je bivšim i aktualnim UFC prvacima i izazivačima poput Caina Velasqueza, Daniela Cormiera, Lukea Rockholda i Khabiba Nurmagomedova.

“Ako pogledate kako treniraju Cormier, Rockhold i Cain Velasquez- postoji razlog zašto je ta ekipa tako prokleto dobra. Tamo imate njih, svjetske prvake koji se međusobno mrcvare na dnevnoj bazi. To ih je pretvorilo u jebena čudovišta kakva su danas.

Francis je fizički pravo čudo, ali kada bi još i trenirao u tom timu… Dragi bože! Taj tim iz San Josea ima neke od najboljih boraca koji su se ikada bavili ovim sportom.”

A upravo će jedan član AKA-a biti idući protivnik Miočiću. Naravno, riječ je o UFC prvaku poluteške kategorije, Cormieru, koji će Stipin pojas napasti 7. srpnja na UFC 226 priredbi u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI