Romero nazvao Bispinga u njegovu emisiju, a prvak ga izvijeđao: Posranko, odi obriši guzicu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2017 10:37h Autor:

Michael Bisping & Yoel Romero

UFC-ov prvak srednje kategorije, Michael Bisping, i izazivač Yoel Romero nastavljaju razmjenjivati uvrede i graditi rivalstvo.

Nakon što su se pokačili putem Twittera Bisping nije bio uvjeren da je poruke pisao Romero osobno budući da Kubanac nije najtečniji govornik engleskog jezika. “The Count” je zato rekao da se ne želi svađati s Romerovim “pripravnikom koji mu vodi drušvene mreže” i ostavio mu je broj da ga nazove u njegovu emisiju The Countdown na SiriusXM-u.

Romero je zaista nazvao i dok je bio u eteru teško ga se moglo razumjeti zbog slabijeg signala, a Bisping je iskoristio priliku da ga pošteno izvrijeđa, referirajući se na njegov pozitivan doping test, kao i na situaciju kad se ispraznio u kavezu tokom borbe:

“Jesi li očistio dupe? Gledam tvoje slike kad si se usrao u gaće….Odi obriši guzicu. Začepi jebenu gubicu na minutu posranko. Ovako se ne vodi razgovor. Kloni se steroida…Hej, slovkaj mi nešto jer ne znam jesi li to ti na Twitteru. Hajdemo napraviti test. Reci mi slovo po slovo riječ ‘steroidi.’ Ja ću ti pomoći, S, T, E… Kako se to piše? Slovkaj! Je li otišao? Hahaha. To je definitivno bio gospodin posranko glavom i bradom…”

Bisping i Romero još uvijek nemaju dogovoren datum za borbu budući da se prvak oporavlja od operacije koljena, ali borba se očekuje u narednim mjesecima, vjerojatno u svibnju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI