Romero skuplja novac za Bispingove liječničke troškove: Trebat će mu da preživi nakon borbe sa mnom

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2017 09:54h Autor:

Yoel Romero

Yoel Romero ima odličan smisao za humor.

Kubanac je pokrenuo GoFundMe stranicu na kojoj prikuplja novac za liječničke troškove koje će, kako sam tvrdi, prvak srednje kategorije Michael Bisping trebati nakon njihove borbe.

Romero, neporažen u UFC-u, osigurao je napad na titulu nokautom Chrisa Weidmana na UFC 205 priredbi u listopadu, no budući da je Bisping morao operirati koljeno zbog štete pretrprljene u obrani naslova protiv Dana Hendersona, borba se ne očekuje prije svibnja ove godine.

Romero je u trenutku pisanja ovog članka prikupio $180. Na stranici je objavio priloženu sliku uz komentar:

“Ovo je Mike, trebat će mu novac da preživi nakon što se ja i on sastanemo u oktogonu negdje u svibnju 2017. Na ovoj slici on je sretan nakon što je obranio svoju titulu protiv jednog borca, a zbog uništenja kroz koje je prošao je morao na operaciju koljena dok je sva vidljiva šteta na njegovom licu. Operacija ga je spriječila da se natječe na vrijeme. Uvjeren sam da će nakon borbe sa mnom trebati novac da ponovno izgradi svoj život, on ima obitelj i jako sam zabrinut za njega. Molim vas pomozite kako god možete jer sva sredstva idu za njegove medicinske troškove i umirovljenički tulum. Zahvaljujem na vašem vremenu #inovi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI