Ronda: Anderson se raspizdio i razbit će Sonnena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2012 15:11h Autor:

Ronda Rousey

 

 Ronda Rousey uvjerena je da večeras nema previše dileme tko će slaviti u UFC-ovom meču za titulu prvaka u srednjoj kategoriji, ona je uvjerena da će to biti Anderson Silva.

Borilački svijet se posljednjih dana iznimno podijelio, baš kao i fanovi, kad je u pitanju rasprava o pobjedniku u meču između Andersona Silve i Chaela Sonnena.

Malo koji borac je izričito stao na stranu Andersona ili Chaela, no prvakinja Strikeforcea Ronda Rousey nije previše marila za “diplomatske odnose” sa svojim muškim kolegama te je odlučila reći ono što iskreno misli, a to je da očekuje uvjerljivu Andersonovu pobjedu.

“Chael je prilično različita osoba ispred i iza kamere, dok je kod mene prilično svejedno da li me snimaju ili ne. Smatram da je on za MMA scenu predstavio jedan svoj drukčiji karakter. Anderson Silva se raspizdio i ako je zdrav razbit će Sonnena. Na puno pitanja ćemo noćas dobiti odgovore, tako da sam uzbuđena kao i svi drugi”, rekla je Ronda.

Rousey inače čeka svoj idući meč u kojem brani titulu prvakinje, a protivnica na priredbi Strikeforcea bit će joj Sarah Kaufmann.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI