Ronda ponudila Cat novu priliku: Učinimo to opet!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2015 16:14h Autor:

Cat Zingano

Ronda Rousey je u obrani naslova na UFC-u 184 protiv Cat Zingano u borbi provela 14 sekundi. Izazivačica je krenula agresivno, a prvakinja je na taj potez odgovorila judo zamkom u obliku poluge te Zingano ništa drugo nije preostalo nego tapkati.

No, Ronda je svjesna činjenice kako Cat ništa nije pokazala jer nije imala prilike. Zbog toga joj je ponudila revanš.

"Učinimo to opet," rekla je Ronda na post konferenciji za medije. "Definitivno mislim da Cat zaslužuje još jednu priliku. Borbe nekad završe tako brzo. Sretna sam pa imam dosta iskustva u judu. U nekim borbama nisam bila 'svoja' i razumijem da se Cat tako osjećala. Znam koliko je sposobna i htjela bih vidjeti tu njenu sposobnost."

"Molim vas da ne izvodite svoju malu magiju i kažete nešto što nisam rekla," medijima se obratila Cat Zingano. "S razlogom je prvakinja. Ali nisam pokazala što znam i zbog toga sam ljuta. Iznimno poštujem Rondu. Ostala sam bez riječi u tom momentu."

Zingano je trebala biti Rondina najteža protivnica do sad, a na papiru je to i bila. Cat je solidna u hrvanju, ima dobar jiu jitsu, a najpoznatija je po vrhunskom muay thaiju. Ali bivša izazivačica nije uspjela upotrijebiti ništa od toga jer je borba bila gotova prije nego li je počela.

Zingano se u jednom trenutku obratila Dani Whiteu i molila ga da joj da još jednu priliku.

"Samo me zanima što trebam učiniti kako bih se opet borila za naslov," rekla je bivša izazivačica. "Tko je broj 2? Protiv koga se trebam boriti? Vratit ću se. Kako da opet dobijem priliku?"

"Trebam borbe," odgovorio je White. "Riješit ćemo, kad god si spremna."

Zingano će se zasigurno vratiti jača kao što se vratila nakon teške ozljede i samoubojstva svog supruga.

"Neke stvari u životu se ne dobivaju iz prvog već iz nekog drugog pokušaja. Ali ako se dovoljno trudiš, to ćeš i postići."

"Ponekad to nije lak zadatak, a često me upravo takvi zadaci dopadnu. Ali ću doći do svog cilja."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI