Ronda Rousey potpisala za UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2012 07:55h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey sinoć je postala prva borkinja koja je dobila prilika potpisati ugovor s UFC-om. To je nešto o čemu se već neko vrijeme nagađalo, pa je malo tko iznenađen.

Još početkom ove godine bilo je gotovo pa teško povjerovati onima koji su prognozirali da bi za pola godine UFC mogao proširiti svoj roster i na borkinje, no s obzirom da su u posljednje vrijeme Dana White i trenutno najbolja svjetska borkinja, Ronda Rousey, postali gotovo pa najbolji prijatelji, vijest koja je sinoć osvanula na gotovo svim borilačkim portalima ne iznenađuje nikoga.

Ronda je postala prva borkinja koja je dobila priliku potpisati ugovor za UFC, a do kraja godine tu bi priliku trebalo dobiti još nekoliko borkinja.

Dana White otkrio je da bi Ronda svoju prvu borbu trebala imati početkom iduće godine te kako je upravo ona automatski imenovana UFC-ovom prvakinjom do 61 kilogram. Očekuje se da se uskoro u UFC dovede i neke druge borkinje iz Strikeforcea, ponajprije Saru McMann, Cris Cyborg i Mieshu Tate.

Rousey i Cyborg već se dulje vrijeme prepucavaju putem medija oko svog međusobnog meča, problem je kilaža, Cyborg ima pet kilograma više i ponudila je Rondi da se nađu na pola puta, no nova prvakinja UFC-a nije previše pozitivno reagirala na ponudu trenutno suspendirane protivnice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI