Ronda Rousey se vraća u prosincu ili siječnju! Odmah će se boriti za pojas prvakinje

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2016 19:57h Autor:

Ronda Rousey

Dana White je još jednom potvrdio kako će se Ronda Rousey pri povratku odmah boriti za pojas prvakinje, no ovog puta uz malo konkretnije podatke oko datuma povratka.

Predsjednik UFC-a je sa svojom zvijezdom u stalnom kontaktu, pa je tako rekao nešto o njenom trenutnom stanju i onome čime se Ronda Rousey u ovom trenutku bavi:

“Nadam se kako ćemo Rondu gledati ove godine. Baš ovih dana imala je lakšu operaciju koljena, počistila što je trebalo i osjeća se uistinu sjajno. Redovno je trenirala, a uskoro će se vratiti u dvoranu.”

Što se tiče povratka profesionalnim borbama, White je precizirao neke stvari, odnosno još jednom je potvrdio kako Rondi neće trebati nikakva borba za zagrijavanje, prije nego što pokuša vratiti ono što je bilo njeno od uvođenja ženskih kategorija u UFC, pa sve do studenog prošle godine:

“Nadam se da će se boriti u prosincu, ako ne onda, tad gotovi sigurno na prvom eventu iduće godine. Što se tiče protivnice, borit će se protiv one koja u tom trenutku bude držala pojas, bilo da je to Miesha Tate ili netko drugi.”

White nije isključio mogućnost niti da se dogodi situacija da Holly Holm u tom trenutku ima pojas te da dođe do tog revanša. U svakom slučaju, Rondu će čekati u tom trenutku najbolja djevojka na svijetu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI