Rondi odmah UFC-ov pojas, Cyborg mora skidati kile ako želi u UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.11.2012 08:18h Autor:

Rousey VS Kaufman

Ronda Rousey postala je prva borkinja UFC-a, a prema svemu sudeći ona će biti ujedno i prva prvakinja najbolje svjetske MMA organizacije, otkrio je to Dana White u Montrealu nakon UFC-a 154.

UFC obično kod uvođenja nove kategorije do prvog vlasnika pojasa dolazi turnirskim sistemom, no to ipak neće biti slučaj kad su u pitanju ženski mečevi u toj organizaciji. Dana White najavio je pojas odmah ide u ruke Ronde, a tko će joj biti prva protivnica još uvijek nije poznato.

U slučaju da Cyborg Santos zaista želi meč protiv Ronde, ali i uopće postati borkinja UFC-a, morat će spustiti kilažu za otprilike pet kilograma, jer će u dogledno vrijeme postojati samo jedna ženska kategorija, ona kojoj je na vrhu već neko vrijeme Rousey.

"Još se ne znaju detalji, ali lako moguće da prvi Rondin meč bude glavna borba večeri jedne PPV priredbe", najavio je White. To bi moglo značiti da ćemo na njezin ulazak u UFC-ov oktogon ipak pričekati još određeno vrijeme s obzirom da su već najavljene dvije PPV priredbe za koje su određene glavne borbe, iako su promjene uvijek moguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI