Rondin recept za uspjeh: Što više seksa prije meča!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2012 17:03h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey otkrila je jednu vrlo zanimljivu stvar u svom najnovijem intervjuu za medije. Dok se većina boraca suzdržava od seksa čak i po nekoliko tjedana prije borbe, čini se da je kod nekih borkinja situacija potpuno suprotna.

Najbolja svjetska borkinja, koja je nedavno dobila čast postati prva članica UFC-ove ženske kategorije, još uvijek je nezaustavljiva u svojoj karijeri. U šest profesionalnih MMA borbi ubilježila je jednako toliko pobjeda i to sve polugom na ruci, a možda se otkrilo koja je tajna njezina uspjeha.

"Kod cura seks povisuje razinu testosterona, tako da ga pokušavam prakticirati što je moguće više prije borbe. Nije ipak da ću otići u krevet sa svakim, neću objaviti oglas ili nešto slično, ali ako imam nekoga s kime sam u vezi i ako se bliži borba…", bila je prilično otvorena Ronda u razgovoru s Jimom Romeom.

Kad je u pitanju nastavak njezine karijere, još uvijek nije poznato kada bi je mogli prvi puta vidjeti u UFC-ovom oktogonu, a trenutno osim nje UFC nije u svoje redove doveo nijednu drugu curu, iako su neke od njih otkrile da su u pregovorima s najboljom svjetskom MMA organizacijom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI