Bader i Rothwell uklonjeni s UFC-ovog rankinga, Ngannou i Shogun ušli u top 5!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2017 11:58h Autor:

Bader i Rothwell

Najnoviji pogled na UFC-ov ranking donosi nam nekoliko zanimljivosti.

Iako je već duže vremena jasno da karijeru neće nastaviti u UFC-u, Ryan Bader je tek s najnovijim promjenama na ljestvicama vodeće MMA promocije nestao s njihovog popisa. Ovo je stiglo kao samo još jedna potvrda njegovog prelaska u redove konkurencije iz Bellatora koji bi uskoro mogao i službeno objaviti veliku vijest.

Još jedno poznato lice koje se od danas ne nalazi na UFC-ovom rankingu je teškaš Ben Rothwell. ‘Big Ben’ je svoje mjesto na ljestvici izazivača izgubio zbog pada na doping testu, a samim time bi uskoro mogli očekivati i službeno otkazivanje njegove borbe s Fabricijom Werdumom (UFC 211).

Ove promjene omogućile su skok brojnim borcima pa bi tako mogli izdvojiti Francisa Ngannoua i Mauricija Ruu koji su se ugurali u top 5 svojih kategorija.

Značajan pomak ostvario je Ray Borg koji se zahvaljujući pobjedi nad Jussierom Formigom s osmog prebacio na četvrto mjesto u muha kategoriji. Izdvojimo i Jorgea Masvidala koji je preskočio Neila Magnyja te je sada na petoj poziciji u velteru, a važno je istaknuti i kako je Kelvin Gastelum pobjedom nad Vitorom Belfortom, s 10. prešao na osmo mjesto u srednjoj.

Za kompletan pregled ljestvica posjetite sljedeći LINK.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI