Rousey: Želim postati najbolje plaćena glumica na svijetu

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.08.2014 21:00h Autor:

Ronda Rousey

Trenutno najbolja borkinja svijeta, Ronda Rousey, koja se može pohvaliti da od samog početka drži titulu prvakinje UFC-ove bantam kategorije u svojim rukama, a ušla je također i u konkurenciju najboljih P4P boraca kao jedina borkinja, ima još neke zanimljive planove u svom životu.

Čini se čak da Rousey pomalo zavidi Gini Carano, koju se smatra prvom ženskom MMA zvijezom, na njezinoj glumačkoj karijeri koju trenutno razvija, dok je rukavice ostavila po strani prije nekoliko godina nakon prvog poraza u svom životu.

"Ja nisam kao malena sanjala kako ću jednog dana postati akcijska zvijezda, ali stvari se polako mijenjaju. Sad je i to moguće. Ako The Rock može postati najbolje plaćeni glumac svijeta, onda mogu i ja imati isti cilj. Želim postati najbolje plaćena glumica na svijetu jednog dana", rekla je Ronda u razgovoru za FOX Sports.

No, glumačka karijera će ipak još neko vrijeme pričekati s obzirom na to da Rousey očekuje uskoro nova borba, ali trenutno nisu poznati detalji kada, gdje i protiv koga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI