‘Rumble’ Johnson: Udarac “one zvijeri iz Francuske” je najjači kojeg sam primio u dvorani (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2017 14:00h Autor:

Johnson i Ngannou

Kada vam Anthony Johnson kaže da imate najjači udarac koji je on osjetio na treninzima u dvorani, onda je to pohvala koja dobiva jedno posebno značenje.

Nakon što je UFC-ov teškaš Francis Ngannou upisao petu pobjedu u oktogonu nokautiravši bivšeg prvaka Andreija Arlovskog, medijima se ponovno počela širiti snimka jedne ‘Rumbleove’ izjave s kraja prošle godine. Opasni nokauter iz poluteške kategorije tada je na pitanje novinara od najjačem udarcu kojeg je primio u dvorani izdvojio onaj sve popularnijeg kamerunsko-francuskog teškaša.

“Mislim da sam u dvorani najjači udarac primio od onog lika… kako se zove ona zvijer iz Francuske, Francis, lik koji je izvukao kimuru (vs Anthony Hamilton, op.a.)”, prisjetio se Johnson pa nastavio prepričavati taj događaj:

“Došao je trenirat s nama i prvog smo dana trenirali zajedno. Mislim da sam se pripremao za DC-a i mislim da je bio dan za sparing. Sparirali smo i pogodio sam ga jednom i pomislio da sam se izmaknuo, ali taj lik zna udariti… Poštovao sam ga prije, a poštujem ga još više nakon udarca. Pogodio me direktno u nos i drago mi je što ga nije slomio. On lomi ljude. Možda to nije bila najbolja tehnika, ali je iza njega toliko snage i toliko brzine”, izjavio je tada Johnson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI