Ryan Bader: Želim na impresivan način završiti Evansa i krenuti na naslov!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2015 16:04h Autor:

Ryan Bader

Nakon četri pobjede u nizu Ryan Bader nadao se da će dobiti priliku boriti se za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji. No, na taj će meč morati još pričekati je za naslov će se protiv Daniela Cormiera boriti Alexander Gustafsson.

Badera na UFC-u 192, koji će se održati 3. listopada u Houstonu, očekuje meč protiv Rashada Evansa i uvjeren je da će bez obzira na ishod borbe i dalje biti u igri za napad na pojas jer i Gustafsson je priliku dobio nakon poraza.

"Neću plakati jer nisam dobio priliku. Nisam takav tip. Prešao sam preko toga prilično brzo s obzirom da imam novu borbu i da se borim s Rashadom. U posljednja dva meča priliku da napadaju naslov dobili su oni koji su izgubili svoje posljednje mečeve. No, ako gledam s pozitivne strane onda bez obzira na ishod ovog meča imam i dalje priliku biti sljedeći izazivač.", izjavio je Ryan Bader.

Bader u ovom trenutku ima četiri pobjede u nizu i sve je četiri ostvario odlukama sudaca.

"Želim se potvrditi u sljedećoj borbi. Želim otkloniti svaku sumnju da sam ja taj koji zaslužuje napad na naslov prvaka. Znam da nisam završio četiri posljednja protivnika. No, MMA je sport s dvosjeklim mačem. Govore mi da uđem u borbu i pobijedim pod svaku cijenu od pete godine kad sam počeo hrvati. Tako se ponašam i u MMA borbama. U isto vrijeme morati donijeti zabavu i uzbuđenje. Očekuje se da završavate protivnike. U posljednje tri borbe protivnici su mi bili iz TOP 10 ili TOP 5. Sad se borim s Rashadom. Želim doći do pete pobjede protiv protivnika koji je bio prvak i to želim napraviti na impresivan način tako da nitko ne može reći da ne zaslužujem borbu za naslov."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI