Ryan Jimmo najavio robotski ples ako pobijedi Perosha! (VIDEO)

UFC 19.07.2012 12:27h Autor:

Ryan Jimmo (screenshot)

 

Kanadski borac Ryan Jimmo u razgovoru s Arielom Helwanijem najavio je zanimljiv način proslave pobjede nad Anthonyjem Peroshem.

Ovog vikenda u Calgaryju u Kanadi održava se UFC 149 na kojem će nastupiti i Ryan Jimmo u svom debitantskom meču u UFC-u. Radi se o prvaku ugledne kanadske organizacije MFC i borcu koji je poražen samo u svom prvom meču u karijeri.

Nakon tog preživljenog nokauta prije pet godina Jimmo je nanizao čak 16 pobjeda, što je uspjeh zaista vrijedan pohvale. No, tek sada mu slijede najteži izazovi u karijeri, a prvu prepreku predstavlja Australac hrvatskih korijena 40-godišnji Anthony Perosh.

Jimmo je, očekivano, uvjeren u nastavak svog pobjedničkog niza, a ukoliko pobijedi moći ćemo vidjeti nešto zanimljivo nakon meča. Najavio je svoj robotski ples odmah u kavezu nakon proglašenja pobjednika, a kako bi to moglo izgledati demonstirao je u intervjuu Arielu Helwaniju.

UFC 149 možete pratiti uživo u noći sa subote na nedjelju s početkom u  04:00h, a snimka priredbe je u cijelosti raspoloživa tijekom nedjelje 22. srpnja na istoj platformi (MaxTV, kanal 25).

Jimmo počinje plesati na 3:45.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI