Sada je sigurno, UFC definitivno stiže u Kinu u studenom

UFC 04.07.2012 07:44h Autor:

UFC Kina

 UFC već nekoliko mjeseci najavljuje svoj proboj na tržište koje je odavno premašilo brojku od milijardu ljudi. Naravno, radi se o Kini, a UFC bi tamo trebao debitirati za tri mjeseca.

Kina je vrlo zatvoreno tržište, nijednoj tvrtki, ali ni sportskoj organizaciji nije jednostavno tamo riješiti brojne birokratske prepreke kako bi doprijeli do njihovih više od milijardu stanovnika.

UFC je definitivno unatoč svim problemima odlučio ipak doći u Kinu, a brojnim nagađanjima i nepotvrđenim informacijama napokon je stigao kraj nakon što je objavljen i točan datum njihove priredbe.

Tijekom emisije UFC Tonight na FUEL TV-u koji i inače prenosi UFC-ove priredbe, objavljeno je da će u Kini biti održana priredba UFC on FUEL TV 6 koja je na rasporedu 6. studenog.

No, kao što je jedna tamošnja MMA organizacija najavljivala, priredba zapravo neće biti na kineskom tlu, već u njezinom izdvojenom dijelu u Makauu, koja ima samostalni status, svoju valutu, pa čak i granicu za čiji je prelazak potrebna putovnica.

UFC on FUEL TV 6 bit će održan na možda i najelitnijoj lokaciji ikada s obzirom da će borci nastupiti u hotelu visokom 40 katova koji je otvoren prije pet godina, a njegova izgradnja stajala je čak 2,4 milijarde dolara!

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI