Samo četiri dana nakon teškog poraza Stipe se vratio u dvoranu i trenira: “Uspjeh nije slučajnost”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2018 12:51h Autor:

Stipe Miočić

Samo četiri dana nakon teškog poraza i tri nakon što se vratio u svoj Cleveland, Stipe Miočić se vratio u dvoranu i odradio je prvi trening.Sada već bivši prvak u teškoj kategoriji UFC-a je time pokazao da ne očajava zbog posrtaja koji mu se dogodio protiv Cormira te najavljuje novi pohod  na teškaški tron. To je pokazao i porukom koju je poslao svojim navijačima na službenom Instagramu, a u kojoj stoji:

“Uspjeh nije slučajnost. Vratio sam se u kavez i ponovno treniram. Hvala vam na svoj vašoj potpori. Sam stvaraš svoju sudbinu”, stoji u Miočićevoj objavi uz fotografiju nakon odrađenog treninga u Strong Style dvorani koja je njegov dom.Miočić je u srijedu pratio i hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je igrala polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Na Instagramu je objavio video potpore Vatrenima na kojem se vidi da su mu “rane” od meča protiv Cormiera gotovo zacijelile.

U ovom trenutku nije poznato kada bi Stipu ponovno mogli vidjeti u akciji, no to se neće dogoditi prije rujna jer je do tada suspendiran od strane Atletske komisije zbog nokauta koji je doživio. Također se ne zna što UFC sada planira učiniti s njim. Hoće li mu dati novu priliku protiv Cormira što je malo izvjesno ili će našeg borca gurnuti na nekoga poput Curtisa Blaydesa ili Derricka Lewisa…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI