Samo dva tjedna do Cro Copove osvetničke misije! Idete li u Krakow?

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2015 14:24h Autor:

Cro Cop vs. Gonzaga II

Za svoj prvi dolazak u Poljsku, UFC je sastavio sjajan popis borbi s Mirkom Filipovićem i Gabrielom Gonzagom u glavnim ulogama. 11. travnja u krakovskoj Tauron Areni, koja prima više od 15 tisuća ljudi, Cro Cop i Gonzaga će odraditi jedan od najvećih i najiščekivanijih revanš dvoboja u povijesti MMA-ja. Ako ste pravi UFC fan, onda ste sigurno već planirali odlazak u Poljsku jer se takva prilika ne događa dva puta u životu.

Ulaznica za nezaboravan borilački spektakl još uvijek ima u prodaji iako su one najjeftinije odmah razgrabljene. Za sada se još mogu kupiti one u cjenovnom razredu od 200 poljskih zlota, što je otprilike 370 kuna, pa sve mjesta uz samo borilište koje stoje oko 1500 zlota, odnosno 2800 kn.

> ULAZNICE možete kupiti OVDJE

Ukoliko želite doživjeti nešto zaista posebno, a to si možete i priuštiti, onda ćete se odlučiti za VIP paket koji stoji oko 4600 kuna. Ali on zaista toliko i vrijedi te uključuje ulaznice za mjesta uz sam oktogon, pristup VIP salonu čelnika Zuffe, besplatan bufet, neograničenu konzumaciju pića, omogućen ulazak u oktogon prije početka priredbe, druženje s UFC borcima, poklon paket i još mnogo VIP detalja.

> VIP paket možete kupiti OVDJE

No, vjerujemo da će se i oni koji kupe karte za tribine sjajno provesti gledajući povijesni revanš iz 2007.

Osim Cro Copa i Gonzage, najveći mamac za publiku će biti meč najboljeg poljskog borca Jana Blachowicza koji će snage odmjeriti s opasnim udaračem Jimijem Manuwom. Vidjet ćemo i druge istaknute europske borce poput Bartosza Fabinskog ili Setha Baczynskog.

UFC Fight Night 64
11.4. Krakow, Poljska

Gabriel Gonzaga vs. Mirko Cro Cop Filipović
Jan Blachowicz vs. Jimi Manuwa
Bartosz Fabinski vs. Garreth McLellan
Joanne Calderwood vs. Maryna Moroz

Uvodne borbe:

Claudia Gadelha vs. Aisling Daly
Pawel Pawlak vs. Sheldon Westcott
Sergio Moraes vs. Gasan Umalatov
Seth Baczynski vs. Leon Edwards
Daniel Omielanczuk vs. Anthony Hamilton
Aleksandra Albu vs. Izabela Badurek
Marcin Bandel vs. Jason Saggo
Rocky Lee vs. Taylor Lapilus

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI