Sanchez i Parke odradili prvi "staredown" (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2014 18:46h Autor:

Diego Sanchez i Norman Parke

Na isti dan kad je službeno objavljena borba Diega Sancheza i Normana Parkea, na Instagram profilu UFC-a objavljena je i fotografija njihovog prvog "staredowna". Gledajući kako je krenulo, bit će vatreno kad se nađu u kavezu.

UFC je ispunio želju Normanu Parkeu (20-2-1, 4-0-1 u UFC-u) te će se sjevernoirski borac sastati protiv Diega Sancheza, i to u Mexico Cityu, na UFC 180 eventu. Sanchez je velika zvijezda u državi svojih predaka te će sigurno imati veliku podršku, no Parke nije imao problema da se već sad pojavi u glavnom gradu Meksika.

Sanchez i Parke su došli na promociju početka emitiranja prve sezone latinoameričkog Ultimate Fightera, a UFC je iskoristio da tim putem ovjekovječi i njihovo prvo sučeljavanje, kraj prekrasne katedrale u jednom od najvećih gradova svijeta. 

Parke ovom borbom želi nastaviti svoj uspješan niz unutar UFC-a, gdje je mrlja samo neodlučena borba protiv Leonarda Santosa, nakon kontroverzno oduzetog boda od strane suca Maria Yamasakia. Osim te borbe, ostvario je četiri čiste pobjede, krenuvši kao pobjednik Ultimate Fighter Smashesa. 

Sanchez je, s druge strane, daleko od svojih najboljih dana. U posljednjih pet borbi ostvario je samo dvije pobjede i to podijeljenim sudačkim odlukama. Iako su i onu protiv Takanoria Gomia prozvali kontroverznom, ona posljednja, protiv Rossa Pearsona, podigla je veliku prašinu i proglašena je jednom od najgorih odluka u UFC povijesti.

Ovim putem vam donosimo da pogledate fotografiju i zaključite kakva bi ovo borba mogla biti. Očekuje li nas pravi rat u ringu kao što Diego uvijek najavljuje? Saznati ćemo 15. studenog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI