Schaub McCallu: Ronda bi te satrala, vidio sam kako uništava puno veće muškarce od tebe!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2015 10:17h Autor:

Ian McCall

Dvije ultra brze i uvjerljive obrane naslova UFC-ove šampionke Ronde Rousey su natjerale MMA javnost na diskusiju: Može li žena prebiti muškarca u kavezu?

Prvi je sjeme ove ideje bacio sam predsjednik UFC-a Dana White koji je rekao da će Rondu preseliti među muškarce, a kasnije je s nekoliko izjava to podgrijao. Dakako, radilo se o šali, no neki borci iz muha kategorije to nisu tako shvatili. Šala im je lupila na ego, pa je Ian McCall rekao kako bi rado navukao svoj kimono i bacio Rondu na glavu. Možda je bio malo pregrub prema UFC-ovoj prvakinji, no jasno je dao do znanja da Ronda protiv niti jednog muškarca u muha kategoriji ne bi imala nikakve šanse.

Posljednji u nizu onih koji su ušli u ovu diskusiju jest UFC-ov teškaš Brendan Schaub koji je proveo dovoljno vremena u Rondinoj dvorani da bi znao koliko opasna ona zaista jest.

"Ian mi se sviđa, no iznenadio bi se. Da navuče kimono, Ronda bi ga poput vreće vukla po dvorani. Šokirao bi se. Vidio sam kako se sprda s većim i puno kvalitetnijim momcima, profesionalnim MMA borcima. Vidio sam kako uništava muškarce, borce koji su mnogo veći od njega. Definitivno bi pobijedila neke dečke iz muha kategorije", zaključio je Schaub.

Slažete li se s njegovom procjenom?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI