Sean O’Malley najavio povratak u sunaslovnoj borbi UFC 229 eventa! (VIDEO)

UFC 18.06.2018 19:36h Autor:

Sean O’Malley

Jedan od najvećih UFC-ovih talenata mogao bi se vratiti početkom jeseni. Tako se barem može zaključiti iz objave koju je Sean O’Malley postavio na društvene mreže.

O’Malley (10-0, 2-0 UFC) je svoju posljednju borbu imao početkom ožujka na UFC 222 eventu, kada je bio bolji od Andrea Soukhamthatha. Bila je to još jedna borba gdje je pokazao svu raskoš svog talenta, no doživio je i tešku ozljedu noge, koja ga je prisilila na operaciju i dug oporavak. O’Malley još uvijek nije u treningu, no ako mu je vjerovati, s UFC-om je ugovorio svoj idući nastup.

23-godišnji borac je na svoj Instagram profil podijelio video na kojem se vide inserti iz njegovih borbi, ali zanimljiviji je opisni tekst videa. U njemu je naveo kako je njegova iduća borba 6. listopada te da je u pitanju sunaslovna borba. Time je O’Malley sve ostavio u iznenađenju o čemu bi to mogla biti riječ, no neka se stvari ipak znaju.

6. listopada je datum za UFC 229 event koji bi se trebao održati u Las Vegasu. Ipak, to je zapravo sve što se zna, dok oko potencijalnih borbi tek postoje neke pretpostavke, kao ona da bi taj event trebali predvoditi Tyron Woodley i Colby Covington. Ukoliko UFC uistinu namjerava O’Malleya staviti u sunaslovnu borbu, to je samo dokaz koliko vjere polažu u tog momka. A on bi im to mogao vratiti svojim atraktivnim nastupima i pobjedama. Kad god bila njegova iduća borba, veselimo joj se.

CO MAIN EVENT October 6th in Las Vegas . #sugarshow repost: @videofolder

Objavu dijeli Sugar Sean O'Malley (@sugaseanmma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI