Shamrock: Volio bih sresti Danu Whitea u mračnoj ulici!

UFC 30.06.2012 16:57h Autor:

Frank Shamrock

 Dana White tijekom svog rukovođenja UFC-om zamjerio se mnogim borcima, a među one koji o njemu imaju iznimno negativno mišljenje spada i UFC-ova legenda Frank Shamrock, koji bi vrlo rado i odmjerio snagu s njime.

Frank Shamrock jedna je od najvećih legendi UFC-a, no bez obzira što je postao prvi UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji, koja je nešto kasnije postala poluteška kategorija i što je otišao u mirovinu (kasnije je ipak odradio još nekoliko borbi) kao aktualni prvak nakon četiri uspješne obrane titule, svojim statusom u UFC-u nije zadovoljan.

Prilično ga ljuti što nije postao član UFC-ove kuće slavnih, kao njegov stariji brat Ken, iako kaže da to daleko više muči njegovu suprugu, a kao glavnog krivca tu vidi upravo Whitea o kojem ima iznimno loše mišljenje. “Ne dira me previše, to zapravo puno više ljuti moju suprugu. Ja vjerujem da bih trebao biti u Kući slavnih, ali eto – nema me. Tito Ortiz zaslužuje biti u toj eliti.”

“Između mene i Dane definitivno postoje neki osobni problemi. Učinio sam sve što sam mogao za ovaj sport, ali Dana i ja se baš ne slažemo. Mislim da je totalni kreten i nasilnik. Kao njegov prvi trener borilačkih vještina znam što sve može i koje su mu granice i vrlo rado bih se sreo s njim u mračnoj ulici”, rekao je Frank, a vjerujemo da nije potrebno dodatno pojašnjavati što bi se događalo tom prilikom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI