Shogun: Želim natrag svoju titulu, Jonesa je sada lakše pročitati!

UFC 30.07.2012 08:21h Autor:

Shogun vs. Jon Jones (photo: UFC.com)

 

 Shogun Rua nalazi se samo nekoliko dana od svog najnovijeg izazova u karijeri, meča protiv Brandona Vere, no pogled mu je usmjeren k mogućnosti da dobije novu priliku protiv Jona Jonesa.

Tijekom nadolazećeg vikenda u Kaliforniji se održava priredba UFC on Fox 4 na kojoj Shogun Rua nastupa u glavnoj borbi večeri protiv Brandona Vere. Mnogi Shoguna u tom meču smatraju autsajderom, prvenstveno zbog njegovih velikih oscilacija u proteklih nekoliko godina, no sigurno je da može iznenaditi pobjedom.

Motiv Rui je tim već što je Dana White najavio mogućnost da pobjednik u tom dvoboju dobije idući priliku napasti Jona Jonesa i pokuša mu preoteti titulu prvaka u poluteškoj kategoriji. Rua se s Jonesom već borio, a meč je završen u trećoj rundi pobjedom Jonesa tehničkim nokautom.

“To je borba koju čekam, želim vratiti svoju titulu”, započeo je Rua s odgovorom na pitanje o mogućem novom okršaju s Jonesom.

“Vjerujem da ga je sada puno lakše pročitati, nego što je to bio slučaj prije, kada je on bio nešto potpuno novo u UFC-u. Sada smo ga mogli vidjeti u još nekim borbama i kako nastupa u kavezu te imamo puno više informacija. Radim sve kako bih došao do nove prilike i onda ga pobijedio”, rekao je Shogun.

30-godišnji brazilski borac, koji je prije dvije godine dobio i nagradu za najbolji nokaut godine, najavio je da ne planira otići u mirovinu idućih šest ili sedam godina.

Prijenos priredbe UFC on Fox 4 pogledajte besplatno i uživo na Fight Channel PPV-u (kanal 25, MaxTV) u noći sa subote na nedjelju 5. kolovoza s početkom u dva sata ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI