Silva traži novu borbu s Bispingom: Revanš mi je obećan, ali on se boji

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2016 11:02h Autor:

Anderson Silva & Michael Bisping

Prije nego što je uskočio na UFC 199, nokautirao Lukea Rockholda i postao najtraženiji borac srednje kategorije Michael Bisping se 27. veljače u Londonu obračunao s bivšim kraljem srednje kategorije, legendarnim Andersonom Silvom. Britanac je tokom borbe umalo doživio nokaut, ali suci su mu nakon pet rundi ipak dodijelili pobjedu. No Silva se ne slaže s odlukom i zato sada putem Instagrama traži revanš s “uplašenim” Bispingom te mu čak nudi da se bore u njegovom rodnom gradu Manchesteru.

“Mogao bih vam dati milijun razloga za novu borbu s Bispingom, ali istina je da se on boji. Neću se uspoređivati s drugima niti spojminjati, ali iz svoje perspektive vjerujem da imam pravo na novu borbu s njim zato što sam u Londonu pobijedio i revanš mi je obećan. Međutim, budući da sam ga u borbi ozlijedio on neće biti spreman boriti se uskoro. Zatim je bio spreman zamijeniti nekoga, ali ne i suočiti se samnom u Brazilu, zar ne?

Znate da sam doživio neočekivanu situaciju i morao na operaciju, ali da se to nije dogodilo borio bih se u Brazilu. Zato mislim da je vrijeme da pokažem kako ja mislim ozbiljno. Nikada nisam tražio revanš, ali želim priliku za novu borbu s Bispingom. Zaslužujem to s obzirom na sve što sam postigao u kompaniji, spašavao borbe u zadnji čas, borio se ozlijeđen, slomio nogu. Dokazao sam zašto sam najbolji na svijetu u ovom sportu i sa skromnošću tvrdim da niti jedan od mojih protivnika koji su me navodno porazili nije i nikada neće dostići moja djela u organizaciji.

Be z sumnje, vjerujem da da je ovaj revanš najbolji korak za UFC i Dana (White) je svijestan toga jer brojke govore. Ako mogu pomoći Bispingu da se osjeća udobnije i manje uplašeno pristao bih na borbu u njegovom rodnom Manchesteru”, napisao je Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI