Situacija iz noćne more: Kayne West morao dići Tysona sa stolice na UFC-u 202

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2016 16:21h Autor:

Tyson i West

Legendarni boksač Mike Tyson se morao pomaknuti sa stolice u prvom redu do kaveza T-Mobile Arene u Las Vegasu nakon što je UFC 202 već debelo počeo.  Svjetski boksački šampion je stigao pogledati meč Diaza i McGregora. Da se pomakne ga je zamolio popularni pjevač Kanye West, a Iron Mike ga je poslušao te je pokušao sebi naći neko drugo mjesto. Kako se ova bizarna situacija uopće dogodila?

Prema pisanju američkih medija, a prema izjavama poznatog sportskog kolumnista Skipa Baylessa koji je bio svjedok ovog događaja, boksač se sjeo na tuđe mjesto misleći da West nikada neće doći na meč. Kako je stolica s Westovim imenom u prvom mjestu ostala prazna, Tyson je odlučio iskoristiti svoj zvijezdani status te je sjeo na tuđe mjesto. No, na nesreću Tysona, pjevač se nešto kasnije ipak pojavio te je prišao Mikeu i zamolio ga da se digne. Razgovor je bio čudnjikav jer se dvojac poznaje, no nikome nije ugodno dići sa stolice “čeličnog Mikea”. West je to morao napraviti, ako je htio doći do svoje stolice.

Na iznenađenje Baylessa, kojem je ova situacija bila vrlo zabavna, Tyson je bez problema potražio drugo mjesto te se ispričao Westu. “Sve je u redu, naći ću drugu stolicu”, navodno je uljuđeno i kulturno rekao Tyson Westu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI