Soares: Možda Anderson ode u velter kategoriju

UFC 11.07.2012 06:34h Autor:

Anderson Silva

 

 Anderson Silva mogao bi za neki od svojih idućih mečeva čak skinuti kilažu i nastupiti u velter kategoriji, otkrio je to njegov menadžer Ed Soares.

TV emisija MMA show koju vodi Mauro Ranallo u svom posljednjem izdanju ugostila je menadžera Eda Soaresa koji zastupa po mnogima najboljeg MMA borca na svijetu. Andersonov zastupnik otkrio je vrlo zanimljivu informaciju tijekom tog gostovanja koja bi nam mogla dati naznaku o borčevoj budućnosti.

Soares je otkrio da mu je Anderson spomenuo da je ovog puta prilično lako skinuo kilograme kako bi na vaganju imao maksimalno 84 kilograma, što potvrđuje i informacija da je na službenom vaganju bio pola kilograma ispod maksimuma, za razliku od Chaela Sonnena koji je imao samo stotinjak grama ispod 84 kilograma.

No, Soares nije siguran je li se Anderson samo šalio svojom opaskom o skidanju kilograma ili je opcija da možda za neki od idućih mečeva se ipak potrudi i skine kilažu potrebnu za nastup u velter kategoriji.

Ovo otvara ponovno nagađanja da bismo jednog dana mogli imati priliku gledati zaista veliki okršaj Andersona Silve i Georgea St-Pierrea, a Soares dodaje da je zaista istina o skidanju kilograma te da je i on u posljednjih nekoliko mečeva primijetio kako njegov borac nema nikakvih problema prilikom skidanja kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI