Sonnen: Anderson me udario koljenom u glavu, ali nema veze!

UFC 14.07.2012 08:00h Autor:

Chael Sonnen VS Anderson Silva

 

 Chael Sonnen tvrdi da ga je Anderson Silva prije tjedan dana ipak zaista udario koljenom u glavu, no zbog toga ne želi raditi probleme i ne umanjuje Brazilčevu pobjedu.

Prije šest dana bili smo svjedoci jednog od onih mečeva koji će zauvijek ostati zapisani zlatnim slovima u povijesti UFC-a. Iako okršaj Andersona Silve i Chaela Sonnena na UFC-u 148 možda nije bio toliko atraktivan kao onaj prije dvije godine, broj gledatelja koji su pratili taj meč brojao se u milijunima.

Dio od tih više milijuna gledatelja tijekom Sonnenova pada nakon neuspješnog pokušaja kružnog udarca rukom smatralo je da je Andersonovo udaranje koljenom bilo ilegalno, no prema svemu sudeći što se može vidjeti na snimci, koljeno je ipak odsjelo na Sonnenovim prsima.

Američki gangster svejedno nas pokušava uvjeriti da je istina zapravo nešto malo drukčija te da ga je udario i u lice. “Koljeno je završilo u mom licu i kad me udario sjećam se da sam pomislio da će sudac zaustaviti borbu i uzeti mu bod ili nešto slično. No, nije to ono što sam želio reći. Moram pažljivo birati svoje riječi. Koljeno je odsjelo tamo gdje je odsjelo. Rezultate je jednak i njega ne dovodim u pitanje”, rekao je Sonnen.

“Nikad ne bih uložio žalbu na poraz, sučeva odluka je konačna. To su pravila na koja sam pristao prije početka borbe i ja ih se držim, stoga neću ulagati nikakvu žalbu. Koljeno nije bilo ilegalno.”

“Ne želim da se u ovaj sport uvede tehnologija i da suci provjeravaju snimku prije donošenja odluke, a ne želim ni da itko prolijeva suze zbog mene. Ja sam također mnogo toga napravio tijekom meča u žaru borbe i ako se jednom nešto dogodilo protiv mene, to je pošteno prema mom mišljenju”, zaključio je Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI