Sonnen: Belfort je kukavica i lažljivac, a Wand invalid!

UFC 03.07.2012 07:14h Autor:

Chael Sonnen

 Chael Sonnen nije propustio u svojim komentarima zakačiti ni glavne aktere priredbe UFC 147 iz Belo Horizontea, odnosno barem one koji su to trebali biti – Vitora Belforta i Wanderleija Silvu.

Belfort i Silva trebali su se prošlog mjeseca boriti u Brazilu, no na kraju je došlo do promjene te je protivnik Wandu bio Rich Franklin nakon što je Belfort otkazao meč zbog ozljede ruke, u što i sam Wand zapravo sumnja da je istina.

Sonnenu je neobjašnjivo da netko zbog ozljede otkaže meč… “Ne shvaćam. Ja se hrvam od svoje devete godine i nijednom nisam propustio natjecanje zbog ozljede ili bolesti. Kad se nešto dogovori, onda se toga treba držati i pojaviti se tamo. Moj tata je bio vodoinstalater, a to je naporan posao i nikad nije propustio nijedan dan na poslu. Nikad ga neću razočarati time što se neću pojaviti na sportskom natjecanju koje traje maksimalno 25 minuta. Onaj tko otkaže meč trebalo bi mu se to evidentirati kao poraz”, oštar je Chael.

Upravo je Belforta naveo kao za primjer borca koji nepotrebno otkazuje meč. “Belfort više borbi otkaže nego što ih odradi. On je fantastičan, ali je veliki lažljivac i kukavica. Pristao je na borbu, prodale su se ulaznice, bio je u svim materijalima i onda se povukao? Protiv invalida? To je nevjerojatno”, smatra aktualni izazivač u srednjoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI