Sonnen ima i pojas: Ja sam pravi neporaženi prvak (VIDEO)

UFC 26.01.2012 09:12h Autor:

Chael Sonnen

Još jedan javni nastup za pamćenje Chaela Sonnena. UFC-ov trash talker se pojavio na američkoj televiziji s pojasom prvaka za koji tvrdi da je njegov. Usput je izvrijeđao po tko zna koji put pravog prvaka Andersona Silvu, otkrio je da nije previše romantičan i da mu ne trebaju pokloni da bi osvojio svoju suprugu. Ukratko – video koji se ne propušta…

“Teško je opisati točno taj osjećaj prije nego što ulazim u borbu. Ne mogu točno reći kada sam se zadnji put baš bojao ulaska u kavez. Radi se o jednom jedinstvenom osjećaju, to je nešto što prevladaš, ali i u čemu uživam, odnosno u čemu sam naučio uživati. Kada iskačem iz aviona, ne želim biti siguran da će se padobran otvoriti. Ako to ne možete shvatiti, onda ne možete raditi ono što ja radim. Ima mnogo borac, ali samo je jedan šampion”, izjavio je Sonnen i “potapšao” se po svom pojasu.

“U krivu ste. Ja sam prvak. Ovo je pojas, i na njemu piše da je to pojas prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji.”, dodao je Sonnen kada mu je voditelj sugerirao da taj pojas nije pravi.

Što Sonnenu prvo padne na pamet kada netko kaže Anderson Silva?

“Prevara, lažljivac… Neka tetovira lice kao Mike Tyson i neka sjedi u trećem redu i priča o prošlim vremenima. Njegovo vrijeme je prošlo. Dobro došao u dvije tisuće i Chael Sonnen godinu.”

“To je bio nesporazum i kriva pravila. Sve je bilo nekako mutno, a na kraju su njemu na meni neobjašnjiv način dignuli ruku. Kao što sam rekao, pravi prvak sjedi ispred vas. Ja sam neporažen i neokaljan.”

Pogledajte cijeli video:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI