Sonnen: Ispao sam idiot zbog onog pada!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2012 08:22h Autor:

Chael Sonnen VS Anderson Silva

 

 Chael Sonnen napokon se pojavio nakon prošlotjednog poraza u meču protiv Andersona Silve te je otkrio da će tek idući mjesec moći donijeti odluku da li završava karijeru ili ipak nastavlja dalje.

Posljednji izazivač sjajnog Andersona Silve nakon poraza u ranim jutarnjim satima protekle nedjelje po našem vremenu, Chael Sonnen, odlučio je uzeti par dana odmora i malo se maknuti od javnosti i medija u kojima je bio svakodnevno zadnjih nekoliko tjedana.

Napokon smo ponovno dočekali njegovo pojavljivanje s obzirom na to da je bio jedan od komentatora na službenom vaganju noćašnje priredbe UFC on Fuel TV 4. Tom prilikom morao je i odgovoriti na nekoliko pitanja vezanih uz svoju karijeru.

Mnogi ga ovih dana podsjećaju na njegove vlastite riječi da će otići u mirovinu u slučaju da bude poražen, no on još ipak konačnu odluku nije donio. “Mislim da sada nije pravo vrijeme za razmišljati o tome, treba pustiti da prođe mjesec dana, a ne donositi odluke na temelju emocija. Teško je u takvim trenucima donositi drastične odluke, a nema smisla vrijeđati fanove odlaskom, pa onda povratkom. Ne želim biti jedan od onih koji kažu da odlaze, a zapravo planiraju povratak za 18 mjeseci. Jednom kada kažem da je kraj, to će biti konačno!”

Sonnen je potpuno dominirao u prvoj rundi, planirao se istom taktikom poslužiti i u drugoj rundi, no došlo je do kobnog pada… “Stvarno ne znam kako bih to objasnio. Da je taj kružni udarac odsjeo gdje je trebao, svi bi pričali o kakvom sjajnom potezu se radilo, ali to se nije dogodilo i ispao sam idiot”, rekao je američki borac.

Kad je u pitanju potencijalni interes kečerske organizacije WWE za angažman, Sonnen ne pokazuje preveliko zanimanje. “Volim odlaziti na WWE priredbe, uzeti kokice i navijati za CM Punka, ali na kraju dana uvijek ću se vratiti Dani Whiteu.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI