Sonnen: Mržnja je prejaka riječ, ali nećemo se pozdraviti u kavezu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2012 07:48h Autor:

Anderson Silva i Chael Sonnen

 

 Chael Sonnen spreman je napokon za priliku života kakvu možda nikad više neće imati te je planira iskoristiti. Ponovio je da će prebiti Andersona i otkrio da prije početka meča neće biti ni uobičajenog pozdrava boraca u kavezu.

Napokon smo dočekali, počeli smo brojati posljednje sate do meča za kakav nikad prije nije stvorena ovakva atmosfera u povijesti UFC-a. Chael Sonnen nije posebno htio komentirati udaranje od strane Andersona ramenom u glavu, ali ponovio je što ga noćas čeka u kavezu.

Sjajni američki borac najavio je da publika ne mora očekivati uobičajeno pozdravljanje boraca rukavicama prije samog početka borbe, no to i nije neko posebno veliko iznenađenje. “Ne, nema pozdravljanja rukavicama. Mržnja je možda malo prejaka riječ. Želim prebiti Andersona Silvu, a to ću i napraviti. On je prevarant i varalica i dobiti će što zaslužuje”, najavio je Chael.

“No, ne želim mu loš život. U kavezu ćemo obaviti ono što imamo, čisto poslovno, nakon toga ćemo se rukovati, izaći ćemo iz kaveza i to će biti to.”

Sonnen je mnogo toga izjavio o Andersonu prije meča, no očito nema namjeru s njime biti u zavadi i nakon borbe. “Uvijek ću se rukovati s protivnikom nakon borbe, pobijedio ili izgubio. Otkad sam imao devet godina to mi je pravilo. Mnogi očevi tada su govorili svojoj djeci da čekaju da protivnik uputi prvi udarac. Mene je tata naučio da borba počinje odmah čim sudac da znak.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI