Sonnen: Nikad me nitko nije tako uništio kao Anderson!

UFC 10.07.2012 15:33h Autor:

Chael Sonnen

 

 Chael Sonnen, bez obzira na sve priče prije meča, očito ima iznimno veliko poštovanje prema svom posljednjem protivniku Andersonu Silvu, otkrio je to Dana White.

Posljednji u nizu izazivača Andersona Silve za titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji, Chael Sonnen, nakon novog neuspješnog napada na sjajnoj Brazilca povukao se u osamu, očito mu treba malo vremena da sredi dojmove prije nego li se opet pojavi u javnosti i obrati medijima.

No, zato je s javnošću dio Chaelovih dojmova i razmišljanja podijelio predsjednik UFC-a Dana White, koji je očito s njime razgovarao nakon meča.

“Chael mi je rekao: Imam toliko poštovanja za tog borca, Dana. Natječem se u borilačkim sportovima od malih nogu, bio sam na Andersonu cijelu prvu rundu, udarao sam ga sve strane, bacao laktove, osjećao sam kao da sam ga slomio u toj prvoj rundi. No, on se vratio u drugoj rundi i uništio me kao nikad nitko prije”, otkrio je Dana.

Sada je i više nego očito, ako je uopće postojala sumnja, da su sva prepucavanja i sve upućene uvrede bile samo dio dobrog marketinga za meč i cijelu priredbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI