Sonnen: Rampage, zašto i dalje ne maltretiraš novinarke?

UFC 18.07.2012 07:51h Autor:

Chael Sonnen

 

 Chael Sonnen nije se htio previše zamarati ovotjednom izjavom Quintona Jacksona koji smatra da je sramota za MMA i da bi trebao otići u mirovinu.

Američki gangster tijekom svojih brojnih kontroverznih izjava u posljednje vrijeme zamjerio se mnogima, a među one koji nisu njegov fan spada i borac Quinton “Rampage” Jackson, koji se ovog tjedna obrušio na njega da sramoti MMA i da bi bilo najbolje da se drži svojih riječi i ode u mirovinu.

Nismo morali predugo čekati na odgovor Chaela Sonnena, koji se ipak nije htio previše zamarati Rampageovim riječima, ali minutu-dvije je ipak odlučio izdvojiti. “Kad bih odgovarao pristojno, rekao bih mu samo da ima još jednu borbu u karijeri, a ona nije protiv mene.”

No, dobili smo i onaj malo neformalniji odgovor… “No, ako me pitate za komentar na ulici, u mojem kraljevstvu među mojim ljudima kad ne nosim odijelo, moj odgovor bi bio potpuno drukčiji. Pitao bih ga zašto se ne drži i dalje maltretiranja novinarki, zašto ne nastavi uništavati filmove i voziti u krivom smjeru po autocesti”, rekao je Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI