Sonnen: Renzo nije zadovoljan, ali nisam mu smio ništa reći!

UFC 06.07.2012 15:08h Autor:

Anderson Silva i Chael Sonnen

 

Chael Sonnen u razgovoru s Arielom Helwanijem otkrio je dosad nepoznatu informaciju da ga je nedavno kontaktirao Renzo Gracie, a to je mnogo značilo izazivaču prvaka u srednjoj kategoriji UFC-a.

Posljednji sati broje se do jednog od najvećih mečeva u povijesti UFC-a, što je velikim dijelom zasluga Chaela Sonnena i njegova oštrog jezika. Na druženju s fanovima i otvorenim treninzima Chael je otkrio mnogo toga, pa čak i to da u iduća 24 sata mora skinuti čak devet kilograma ukoliko želi biti u srednjoj kategoriji. No, njegov trener kaže da to ne bi smio biti problem te da je to sve dio njihovog velikog plana.

U razgovoru sa sveprisutnim Arielom Helwanijem Chael je otkrio nešto o čemu do sada nije previše pričao, zapravo nije uopće. Iako će mnogi misliti kao Chael nema poštovanja prema nikome, to ipak nije točno. Randy Couture jedan je od njegovih najvećih uzora, a čini se da taj status uživa i Renzo Gracie s kojim je nedavno bio u kontaktu.

“Nazvao me Renzo Gracie, a to je kao da vas nazove Randy Couture. Tada se ne priča, samo se možete složiti s njime i završiti razgovor. Nije bio previše zadovoljan sa mnom, ali dovoljno o tome. Neki su iznad svega, poput Gracie obitelji i Randya Couturea”, rekao je Chael.

Mnogi smatraju da je Sonnen ipak debelo prešao granicu kada je nimalo lijepo pričao o Mikeu Tysonu, no jedan od najboljih boksača svijeta nije mu to ipak ni najmanje zamjerio, čak je i otkrio da mu se divi i da je njegov fan. “Moram reći da je to super i iznenađujuće. Kad sam bio na fakultetu pitali su me tko mi je najbolji sportaš i rekao sam Mike Tyson i to sam rekao iskreno. Zaista smatram da se trebao s Evanderom boriti ranije, ali ako je Tyson to rekao o meni, to je ogroman kompliment.”

Sonnen nije htio komentirati što mu je točno rekao Anderson na uho, otkrio je tek da je to rekao i na portugalskom i na engleskom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI