Sonnen u lovu na revanš: Ortiz je verbalno predao borbu na Bellatoru 170, ali sam šutio sve do Fedora…

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2017 16:31h Autor:

Chael Sonnen & Tito Ortiz Bellator 170

Tko bi rekao da će Fedor Emelianenko ponovno oživjeti priču i rivalstvo Chaela Sonnena i Tite Ortiza? Ortiz je prije mjesec dana na Bellatoru 170 zaustavio Sonenna u svojoj posljednjoj borbi karijere. Iako je (doslovno) ostavio rukavice u kavezu Ortiz se prošlog vikenda “vratio iz mirovine” ponudivši se da uskoči u borbu s Fedorom koji je u zadnji čas ostao bez protivnika Matta Mitrionea na Bellator 172 prirebi u San Joseu.

Sonnen je Ortizov potez shvatio kao povratak iz mirovine i sada ga želi namamiti u revanš. Sonnenova metoda? Putem svog You’re Welcome! podcasta “The American Gangster” tvrdi da je Ortiz tokom meča verbalno predao borbu, minutu prije nego što zamijenili uloge.

“Tito i ja smo sada na rezultatu jedan-jedan i uvijek se ide na revanš, svi to znaju. Jedini razlog zašto sam šutio- gledajte, Tito je tapkao u toj borbi. Znao sam da je predao borbu kad ju je tpredao. Čuo sam da je verbalno predao borbu i nisam rekao ni riječi o tome, Titu privatno, na press konferenciji, ili vama. Nisam ništa rekao iz sljedećeg razloga. Kao prvo, kad izgubite, jednostaqvno prihvatite poraz. Ne radi se o predaji ako sudac ne kaže da je predao borbu, stoga, Tito se nije predao. Mislio sam da je tapkao i pustio sam zahvat. Verbalno se predao i nisam rekao ništa, a razlog je taj što se pet sekundi kasnije povukao iz sporta. Napustio je sport pet sekundi nakon što sam ja tapkao i minutu i pet sekundi nakon što je on tapkao. Nije bilo mogućnosti revanša. Nije bilo ničega na čemu bi se dalje gradilo, niti razloga da podijelim tu priču.”

“Zatim se pravio kao da će se vratiti protiv Fedora. E sad, Tito nije bio ni blizu borbe s Fedorom. Nije ponudio svoje usluge, nije imao nikakve veze s tim, ali poanta je da se vratio iz mirovine tako što se pretvarao kao da se nudi za borbu s Fedorom, što zapravo nije napravio. Ako se Tito bude htio vratiti i igrati, ja ću ispričati cijelu priču što se dogodilo u toj borbi.”

Sonne ne krivi Ortiza zato što je predao borbu jer je prema vlastitim riječima i sam napravio istu stvar u svojoj karijeri.

“Odnio bih to sa sobom u grob. To je bilo između njega i mene. Uputio mi je pogled nakon borbe. Tito između nas je sve super. Ja sam pošteno tapkao. Sudac je priznao moje tapkanje, tvoje nije zvao, sve je u redu. Misliš da ja nikada nisam povukao svoje tapkanje? Naravno da jesam. Tamo unutra napraviš što god možeš. Nema aposlutno nikakav problem s tim.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI