St. Preux i Feijao potvrđeni za brazilski Fight Night u studenom

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2014 18:22h Autor:

Ovince St. Preux

Ugovoren je meč dva borca koji su u svojim posljednjim borbama poraženi od Ryana Badera. Ovince St. Preux i Rafael Cavalcante sastat će se 8. studenog u Brazilu, na UFC Fight Night 56 eventu.

Dvije posljednje "žrtve" Ryana Badera, Ovince St. Preux i Rafael "Feijao" Cavalcante, odradit će međusobnu borbu, i to na UFC Fight Nightu u Brazilu, 8. studenog. Pobjednik ove borbe trebao bi se vratiti "na pravi put", dok bi poraženi došao do niza od dva poraza i vrlo neugodne pozicije unutar UFC-a.

Ovince St. Preux (16-6, 4-1 u UFC-u) je, prije borbe protiv Badera, bio na putu prema samom vrhu. Došao je iz Strikeforcea s odličnim nizom, a njega je u UFC-u samo nastavio, ostvarivši četiri pobjede, a neke od njih, kao ona protiv Nikite Krylova, bile su izuzetno impresivne. No, poraz od Badera ga je trenutno odgurnuo s puta, na koji će se probati vratiti ovom borbom.

Feijao (12-5, 1-2 u UFC-u) je također došao nakon uspješne Strikeforce epizode, no u tri nastupa uspio je savladati samo Igora Pokrajca, dok je poražen od Thiaga Silve te Badera. Njemu ova borba puno više znači, budući da bi ga poraz, gledajući na podosta skup ugovor, mogla stajati čak i nastavka karijere u organizaciji.

UFC Fight Night 56 održava se 8. studenog i bit će posljednji UFC event u Brazilu ove godine,a ovo je prva službeno potvrđena borba njegovog programa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI