“Stipe je bjelačka verzija Caina, a Cain je meksička verzija Stipe- to je najveća moguća borba u teškoj kategoriji!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2017 14:38h Autor:

Cain Velasquez & Stipe Miočić

Stipe Miočić i Junior dos Santos spremaju se za svoj veliki revanš 13. svibnja na UFC 211 priredbi u Dallasu. Miočićev pojas trebao je napasti pobjednik između Fabricia Werduma i Caina Velasqueza, ali nakon što se Velasquez ozlijedio, kao i JDS-ov protivnik Stefan Struve, UFC je borbu odlučio dati Brazilcu čime je Miočić dobio priliku da osveti svoj posljednji poraz.

Bivši UFC-ov teškaš i sada umirovljeni borac, Brendan Schaub, smatra da je UFC napravio dobru odluku time što su borbu dali dos Santosu.

“Ima smisla, JDS je Stipin posljednji poraz”, rekao je Schaub na svom Fighter and the Kid podcastu. “Borba je bila neizvjesna. Ja ionako mislim da je Stipe bio bolji. Sviđa mi se. Draže mi je ovako nego da revanšira s Werdumom. Njega je nokautirao, i volim Werduma, ali ovo je zanimljiviji ‘matchup.'”

No prema Schaubu, u teškoj kategoriji nema veće borbe koja se može dogovoriti od one između Miočića i bivšeg prvaka Velasqueza.

“Najveća borba koju mogu napraviti u teškoj kategoriji je Stipe protiv Velasqueza. Ali Cain prvo mora ozdraviti i dokazati se protiv Werduma i onda, ako MMA bogovi tako odluče, Stipe će još uvijek biti prvak. Jer Stipe protiv Caina je tako dobar ‘matchup!’ Jako su slični. To je moja teškaška borba iz snova. Tako zabavna borba.”

Schaub smatra da su Miočić i Velasquez stilski dosta slični i zato vjeruje da bi borba bila intrigantna.

“Stipe je poput bjelačke verzije Caina, a Cain je meksička verzije Stipe. Jako su slični. Obojica imaju jebene lubenice umjesto glave, jako dobro boksaju, odličnu kondiciju, a znaju i hrvati. Cainu dajem prednost u hrvanju, ali sretno mu bilo ako misli srušiti Stipu. Tog tipa je nemoguće držati na podu. Jako zabavna borba. Ali gledat ću revanš s JDS-om.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI