Stojnić: Definitivno se vraćam u UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2012 10:39h Autor:

Denis Stojnić

Jedan od najboljih bosansko-hercegovačkih boraca, Denis Stojnić, tvrdi da će već u prvoj polovici ove godine odraditi svoj prvi povratnički meč u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji.

Stojnić je i prošle godine prije svoje borbe u Moskvi na priredbi United Glory tvrdio kako mu je bitno pobijediti Mladena Kujundžića zbog toga što mu osigurava povratak u UFC, a čini se da je sada sve bliže ostvarenju tog cilja, barem prema njegovim vlastitim tvrdnjama.

“Drago mi je da sam napokon dobio definitivnu potvrdu da se vraćam u UFC. Dosta mi je bilo obećanja i izgovora. Krajem siječnja putujem u Ameriku s trenerom Cor Hemmersom i bit ću u uglu kolege iz Golden Gloryja Johnu Olavu. Tada ću potpisati ugovor za borbu koja će, najvjerojatnije, biti u ožujku ili travnju. U Americi ću saznati i ime protivnika”, izjavio je Stojnić za mma-bih.com

Stojnić u svojoj MMA karijeri ima ukupno devet pobjeda i tri poraza. U UFC-u je odradio dva meča u 2009. godini te je oba puta poražen. Borio se protiv Caina Velasqueza i Stefana Struvea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI