Strickland vs. Breese: Dva supertalenta predvode UFC 199 uvodni Fight Pass program (VIDEO)

UFC 04.06.2016 14:52h Autor:

Strickland vs. Breese

Fanovi koji detaljnije prate događanja u UFC-u, s velikim će zanimanjem popratiti sudar dva vjerojatno najveća talenta velter kategorije, koji danas predvode uvodni Fight Pass program UFC 199 eventa.

25-godišnji Amerikanac Sean Strickland (17-1, 4-1 u UFC-u) i godinu dana mlađi engleski borac iz kanadskog Tristar Gyma, Tom Breese (10-0, 3-0 u UFC-u) danas će odmjeriti snage i pokušati pokazati na kojeg se velikog talenta do 77 kilograma težine treba računati u skorije vrijeme.

Obojica su se do sada potvrdili svojim nastupima i impresivnim izvedbama te su mnogi čekali vidjeti što iduće može svaki od njih, a UFC ih je odlučio sučeliti međusobno. Ovo je velika prilika za obojicu, jer će pobjednik automatski dobiti priliku napasti ozbiljnije ispite, dok će se poraženi još neko vrijeme zadržati na mjestu gdje je potrebno tek potvrditi da je nešto više od velikog talenta.

Ovaj zanimljiv sudar dva izuzetno visoka borca, posebno za velter kategorije (Breese je 190 cm, a Strickland četiri centimetra niži) na rasporedu je kao četvrta borba UFC 199 programa, odnosno glavna borba dijela carda koji se emitira na Fight Pass servisu. Ispod teksta pogledajte sjajnu najavu za ovaj zanimljivi meč, koji nikako ne treba propustiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI