Struve i Kongo se zaigrali na Twitteru i sami dogovorili meč!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2012 08:10h Autor:

Stefan Struve

Dana White u posljednje se vrijeme povremeno zna požaliti da borci ne žele nastupati i da su nerijetko prilično izbirljivi kad su u pitanju protivnici, no čini se da to nije slučaj kad je u pitanju Stefan Struve, koji jedva čeka ponovni ulazak u oktogon, pa si je čak i sam dogovorio meč protiv Cheicka Konga.

Ogromni nizozemski borac koji je u svom posljednjem meču tehničkim nokautom pobijedio dotad našeg neporaženog Stipu Miočića u Engleskoj dobio je poruku od Konga na Twitteru. "Borba bi bila jako zanimljivima svim fanovima i veliki izazov za oboje. Idemo na UFC 156", poručio je Kongo Struveu.

Na reakciju se nije trebalo previše čekati, Stefan je vrlo brzo odgovorio i što se njega tiče dogovor je postignut. "Slažem se, to bi definitivno bila odlična borba, moramo vidjeti ima li mjesta za nas na toj priredbi."

Kakav je stav Dane Whitea i Joea Silve o ovoj borbi zasad još uvijek nije poznato, no fanovi su prilično pozitivno reagirali na najavu njihovog međusobnog okršaja i čini se da bi bio dobar poteza UFC-a da se ovaj meč zaista i održi početkom veljače 2013. godine u Las Vegasu kada bi svoj povratnički meč trebao odraditi i Alistair Overeem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI