Struve: Miočiću se ne piše dobro, spreman sam na sve!

UFC 24.07.2012 07:52h Autor:

Stefan Struve i Demetrious Johnson

 

Stefan Struve svjestan je da ga u rujnu očekuje iznimno težak meč protiv našeg Stipe Miočića, ali spreman je na sve i najavljuje svoju pobjedu.

Nizozemski neboder, kako je nadimak 212 centimetara visokom Stefanu Struveu, posjetio je tijekom vikenda otvorene probe K-1 organizacije kao gost sa svojim trenerom te je izrazio svoje zadovoljstvo organizacijom i velikim odazivom boraca.

Struvea u rujnu u Engleskoj očekuje iznimno težak dvoboj protiv našeg Stipe Miočića, mnogi smatraju da će to biti zaista odličan meč, koji je čak postavljen i kao glavni te večeri u Nottinghamu. No, ako se pita Nizozemca, šansa da će odluka o pobjedniku biti prepuštena sucima je minimalna.

“Moj plan je stići do pobjede prekidom. Čak i kad sam gubio, nikad to nije bilo odlukom sudaca. Mojih 27 od ukupno 28 mečeva je završilo prekidom”, rekao je Struve.

“Želja mi je da napokon što prije počnem iskorištavati sve svoje fizičke predispozicije, uključujući doseg ruke i na takvim stvarima trenutno najviše radim. Vrijeme je da se pripremim dobro i razbijem neke guzice”, kazao je metaforički Struve.

Struve ima želju najprije vidjeti kako će ići borba na nogama… “Miočić je dobar i u stand upu i u parteru, ali mogu mu reći da se u ovom slučaju nigdje neće osjećati dobro. Imat će problema i na nogama i na podu. Ja sam spreman na sve, ne piše mu se dobro, ali najprije bih želio zadržati neko vrijeme borbu na nogama, pa ćemo vidjeti kako će to ići.”

“Pobjednik iz naše borbe sigurno ulazi u top pet boraca teške kategorije i onda nas vjerojatno još samo jedna ili možda dvije borbe dijele od prilike za napad na titulu prvaka UFC-a”, smatra Nizozemac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI