“Stvoreni da budu legende!” UFC 226 dobio do sada najbolju najavu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2018 13:01h Autor:

UFC 226

Bliži se International Fight Week, bliži se UFC 226 i bliži se borba Stipe Miočića protiv Daniela Cormiera. Tako da uopće ne treba čuditi što je UFC objavio fenomenalnu video najavu.

“Made to be Legends” ime je jedne od boljih najava koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. I nema sumnje kako tri od četiri glavne zvijezde već jesu legende ili će to s vremenom svakako postati, dok Brian Ortega ima sve što je potrebno da bi im se pridružio. No, Stipe Miočić i Daniel Cormier imaju priliku to postati već ovom borbom, koji god da u tome uspio, biti će pobjednik jedne od najvećih borbi u UFC povijesti. Možda ne financijski, možda ne promocijom, ali podaci govore svoje. Prvaci dvije najteže kategorije, jedan protiv drugog, prvi put u povijesti.

UFC nas podsjeća kako je do ovog borilačkog spektakla ostalo još samo 11 dana i nema sumnje kako je ispred nas “superfight svih superfightova”. No, ništa manje vrijedna nije niti borba Maxa Hollowaya protiv jednog od najintrigantnijih boraca novijeg vremena, pravog kralja preokreta i čovjeku koje je potreban djelić sekunde da pobijedi u borbi pa čak i kada u njoj to dog trenutka uvjerljivo gubi. A ovog puta će Brian Ortega ispred sebe imati 25 minuta da pronađe taj trenutak. No, Max Holloway vlasnik je trenutno najduljeg pobjedničkog niza u UFC-u i svakako ga misli povećati na sretni broj 13.

Ispred nas je UFC 226: Made to Be Legends, fenomenalna video najava!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI