Sudionici današnjeg UFC eventa evakuirani iz hotela zbog dojave o požaru

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.03.2017 11:35h Autor:

situacija ispred hotela

Borci koji će nastupiti na današnjem UFC Fight Nightu u Londonu nisu baš imali mirnu posljednju noć prije nastupa, nakon što su morali biti evakuirani iz hotela nakon oglašavanja požarnog alarma.

Do toga je došlo tako što se, oko 23 sata, u hotelu Hilton Canary Wharf, koji služi kao domaći hotel sudionicima eventa (borci, treneri, mediji) oglasio požarni alarm te su svi morali postupiti po proceduri, što bi značilo napuštanje svojih soba, odnosno evakuacija hotela.

Do prijave je došlo zato što se na desetom katu osjetio jak miris dima te su iz sigurnosnih razloga poduzete mjere opreze. Jedan od prvih boraca koji su dali izjavu bio je Scott Askham, koji je rekao da ovo podosta loše djeluje po njega, no da je protivnik u istoj situaciji te se nada da neće zapravo utjecati na borbu.

Zanimljivu priču o ovome je iznio trener Johh Kahavang, koji na eventu vodi dva sudionika glavnog programa, Gunnara Nelsona i Makwana Amirkhanija:

“Bio sam u restoranu, kada sam odjednom vidio dolazak bolničkih kola. Ne znam zašto, ali odmah mi je kroz glavu prošla misao da je netko od naših boraca ostao bez protivnika. Tako da sam se uplašio, ali kada sam čuo da je požar mi je zapravo laknulo, nije to ništa strašno.”

Kavanagh se još našalio na račun svog borca, rekavši kako je Makwan Amirkhani bio jedini koji u momentu požara nije bio u hotelu te da zna na koga treba sumnjati. Situacija se na kraju brzo primirila te su svi, nakon nekog vremena, ponovno bili u svojim sobama. Ipak, koliko su uspjeli ostati smireni i hoće li to utjecati na današnje nastupe, to teško možemo znati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI