Suluda ideja Vitora Belforta: UFC treba organizirati ligu legendi i vratiti borce iz mirovine

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2017 20:23h Autor:

Vitor Belfort

Iako je UFC daleko od bilo kakve poslovne krize, Vitor Belfort osjetio se pozvanim vlasnicima udijeliti poslovno ideju. I to vrlo neobičnu. Naime, on želi osnivanje divizije u kojoj bi nastupale legende promocije, čime bi se neki borci vratili iz mirovine.

Čini se kako Phenom sve više shvaća da je daleko od svog nadimka po kojem je postao poznat te kako se uskoro, ako ne već i sada, neće moći nositi s onim što sport donosi i s borcima kakvi se pojavljuju u novije vrijeme. Iz tog razloga je osjetio potrebu dati ideju vlasnicima UFC-a.

“Imam jednu ideju koja bih dao vlasništvu UFC. Zašto ne kreirali jednu novu diviziju, tj. novu ligu. Trebamo nešto novo, pa tako mislim da bi liga legendi bila prava stvar. Time bi mogli vratiti nazad umirovljene borce i na taj način prodati dodatni broj ulaznica. To im je svakako prilika za dodatnu zaradu. Ja mogu i voditi to, mogu se boriti u prvoj borbi za titulu. Imam mozga, još mi je nešto ostalo i želim fanove učiniti sretnima. Nije cilj samo ih zabaviti, nego im dati ono što trebaju. Isto tako, sve te legende se vole boriti, kao što ih fanovi vole gledati.”

Vitor je vjerojatno nošen Bellatorovim potezom povratka boraca kao što su Ken Shamrock, Royce Gracie i Kimbo Slice. No, otkad je posljednji preminuo, više se ne spominju potencijalni nastupi ostalih legendi. Tako da, pitanje je koliko Belforta ideja ima smisla. Suluda je svakako, no novi UFC vlasnici su već dokazali kako misle samo na jednu stvar. Na financijsku dobit.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI