Sva četiri finisha londonskog eventa osigurala bonus svojim autorima

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2017 22:23h Autor:

Pickett vs. Vera

Sva četiri borca koji su u svojim jučerašnjim UFC borbama svoje protivnike završili, bogatiji su za 50.000 dolara bonusa, koliko su dobili nagrade za kvalitetu svojih izvedbi.

Jimi Manuwa zaradio je bonus za nokaut protiv Coreya Andersona, kojim je vjerojatno osigurao napad na titulu ili barem borbu za izazivača, dok je Gunnar Nelson odradio fenomenalan posao protiv Alana Joubana. Prvo ga uzdrmao krošeom, zatim high kickom, da bi ga onda odveo na pod i ugušio.

Marlon Vera, koji je savladao Brada Picketta u njegovoj oproštajnoj borbi, također je osvojio bonus za svoj kirurški precizni high kick, a nije bilo sumnje kako će UFC nagraditi i Marca Diakiesea, koji je u pola minute pokazao nekoliko sjajnih kickova, a nakon toga i nokaut, kojim je riješio Teemua Packaleena.

Nažalost, ovo znači da nije dodijeljen bonus za borbu večeri, koji je mogao vrlo lako pripasti Makwanu Amirkhaniju i Arnoldu Allenu. UFC je vjerovao kako je ipak potrebno nagraditi ova četiri umjetnika. Na kraju to ispada dobra odluka, jer bi bilo jako teško odabrati koja dva zaslužuju više od preostalih.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI