Svađa Jonesa i Cormiera će donijeti UFC-u desetke milijune dolara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2014 20:40h Autor:

Screenshot

Komentari MMA fanova sa svih strana svijeta posljednjih dana uglavnom su posvećeni tučnjavi i svađi između Jona Jonesa i Daniela Cormiera. Njihov meč na rasporedu je tek 27. rujna, ali atmosfera između te dvojice je izuzetno nabrijana.

Ima mnogo onih koji smatraju kako je cijela tučnjava na konferenciji za medije te razne uvrede i prijetnje koje padaju posljednjih dana dogovorene kako bi se povećao interes za meč, što znači i veću zaradu.

Da će od ovog UFC prilično profitirati smatra i iskusni Tito Ortiz koji je prokomentirao cijelu situaciju.

"Na kraju dana mislim da je ovo čak dobro za sport, ali to je samo moje mišljenje. Ovo je nešto slično kao što je bilo između Lennoxa Lewisa i Mikea Tysona ili između mene i Kena Shamrocka te Chucka Liddella. Ljudima su zanimljive takve situacije. Zbog ove tučnjave Jonesa i Cormiera prodaja PPV-a će znatno skočiti, vjerujem čak za pola milijuna. Bez ovoga prodaja bi bila oko pola milijuna, a ovako vjerujem da će milijun ljudi platiti za PPV UFC-a 178", smatra Ortiz.

Ako se uzme u obzir da cijena PPV-a u Americi zna doseći i čak oko 50 dolara, jasno je da to znači doslovno dodatne desetke milijuna dolara zarade.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI